Motorhuis

Specialiteiten:
Personenauto's van Opel en Fiat

Bedrijfsomschrijving:
Bij Motorhuis Heemskerk bent u aan het juiste adres voor aanschaf en onderhoud van personenauto's van Opel en Fiat, maar ook voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals reparaties, apk-keuringen en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires.

Naast nieuwe auto’s vindt u bij Motorhuis Heemskerk ook gebruikte personenauto's, die allemaal met volledige garantie worden geleverd.

Motorhuis Heemskerk is onderdeel van Markeur, één van de grotere spelers op het gebied van automotive in Nederland.

Bedrijfsfoto Motorhuis

Motorhuis is actief op de volgende sociale netwerken:

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel

U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.